Met Nerds om Tafel - Community

Weerwolven op Slack spel #9 - Napraten met Foaly, Marlou, Dina, Martin, Arnoud en Jurian

June 14, 2020

Het negende spel op de Met Nerds om Tafel Weerwolven Slack zit er op en dat betekent dat het tijd is om na te praten. En dat is nodig ook. Spel 9 kenmerkte zich niet alleen door goed spel vanuit beide kampen, maar ook door een aantal opvallende plottwists, beladen beslissingen en hier en daar een vakkundige dolksteek in ruggen van nietsvermoedende spelers. Oftewel: er zat alles in dat je wil zien in een potje online Weerwolven en zelfs meer dan dat.

Spel 9 speelde zich af op de Olympus. Verteller Arnoud schotelde de 25 spelers een situatie voor waarbij oppergod Zeus' macht op de Olympus werd bedreigd door de eerder door Zeus verslagen Kronos. Kronos had zes handlangers de Olympus laten infiltreren (de wolven dus), om de Goden daar van binnenuit de saboteren en naar de onderwereld te sturen. Aan de kant van de Goden streden mee: twee zieners, een baljuw, een heks, een jager en een tovenaarsleerling. Allen hadden op hun eigen manier een bijdrage aan het spel, maar de wolven spraken zeker een woordje mee. En dat is nog tamelijk zacht uitgedrukt.

In deze podcast blikken Arnoud (verteller), Foaly (wolf), Dina (wolf), Marlou (burger), Martin (burger) en Jurian (burger) terug op alle gebeurtenissen in het spel. Veel luisterplerzier! En meld je vooral op https://mnotww.slack.com/ als je zelf eens mee wil doen! 

Play this podcast on Podbean App