Met Nerds om Tafel - Community

Weerwolven op Slack spel #5 - Napraten met Louw, Martin, Rens, Foaly en Jurian

April 19, 2020

Na het oude Rome in spel 3 en de slaapkamer van Andy uit Toy-Story (geen nabespreking van geweest) was het met het vijfde Weerwolvenspel in de community van Met Nerds om Tafel tijd voor een terugkeer naar Wakkerdam. Op de grond waar ooit weerwolven het oude Wakkerdam uiteen hadden gescheurd, is een nieuw dorp gebouwd. Inmiddels is het jaartal 1866 en is de mensheid verder ontwikkeld, maar of dat ook betekent dat er een einde is gemaakt aan de weerwolvenplaag....?

Voorafgaand aan spel 5 is één ding duidelijk: het wordt hoog tijd dat de burgers eindelijk eens een overwinning pakken. De wolven (of spionnen, in game 3) hebben elk potje tot nu toe kunnen winnen. Nieuw in game 5 is dat er twee zieners zijn - een leermomentje nadat de ziener er in game 4 al in de 2e nacht uit vloog en de burgers op voorhand kansloos bleken te zijn.

Het verloop van game 5 hoor je in deze podcast aan de hand van Foaly (De Verteller), Martin (wolf), Rens (polyamorist én onderdeel van het verliefde koppel), Louw (ziener 1) en Jurian (ziener 2). Veel plezier!

 

Play this podcast on Podbean App